FOTÓMOZAIK POSZTER VAGY VÁSZONKÉP KÉSZÍTÉS

 

A mozaikkép gyakorlatilag sok száz, lekicsinyített foto felhasználásával előállított nagyméretű képet jelent. Egy erre a célra kifejlesztett szoftver segítségével a sok-sok lekicsinyített kép segítségével lehet megalkotni a fő motívumot – például egy portrét, ami az együtt eltöltött időszak közös élményeiből rajzolódik ki a szemünk láttára, miközben minden apró alkotóelem külön-külön is felismerhető.

15.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES kiszállítás az egész ország területén!

Most minden 15000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenesen házhoz szállítjuk Önnek a megrendelt vászonképet vagy képeket!

Ez az ajánlat maximum 120 cm-t meg nem haladó méretű képekre érvényes.

Minden, ezt meghaladó méret esetén a csomag mérete miatt a futárszolgálat extra költségeket számít fel. Ilyen méretű képek rendelésekor (pl. 150x100 cm) sem hárítjuk át Önre a teljes összeget, csupán brutto 990 Ft-ot számítunk fel szállítási díjként.

A kész vászonképeket azonban személyesen is átveheti telephelyünkön: 1182 Budapest, Üllői út 691.

Ajándék vászonnyomat

Minden ékrámára feszített vászonkép rendeléshez e-mail címenként 1 db 30x30 cm-es vagy 25x30 cm-es vászonnyomatot adunk ajándékba INGYEN!

Amint ékrámára feszített vászonkép megrendelése beérkezik hozzánk, erről visszaigazolást kap. Az ajándék képet erre a visszaigazolásra válaszolva tudja elküldeni nekünk. Egyszerűen csatolja a képet a válasz e-mailhez és jelezze, milyen méretben kéri (30*30 vagy 25*35 cm) a kép arányait figyelembe véve.

Az ajándék vászonnyomat is úgy kerül kinyomtatásra (körben extra 3 cm-es tükrözött rátöltéssel), hogy azt később a megfelelő méretű ékrámára fel lehessen feszíteni. Ezt megteheti Ön is, de ha nem akar vele bajlódni, jelezze felénk és 2500 Ft-ért mi felfeszítjük Önnek.

Minden megrendeléshez 1 db ajándék vászonnyomatot adunk
e-mail címenként.

Vászonra nyomtatott mozaikkép

Oldalunkat mobilon is böngészheti!


Fotómozaik képét elkészítjük, rendelje meg most!

Fotomozaik készítése
és nyomtatása festővászonra


Hálás téma lehet egy közös nyaralás emlékeiből összeállított mozaikkép, de egyedi portrét csináltathat akár a házi kedvencről is.

Önnek csupán annyi a dolga, hogy számítógépéről átküldi a felhasználni kívánt fotókat és kiválasztja közülük azt az egyet, amit legszívesebben látna megjeleníteni nagy méretben az apró mozaikok révén.
Mi összerakjuk Önnek a mozaikképet és átküldjük e-mailben, hogy megtekinthesse nyomtatás előtt.Amennyiben úgy dönt, hogy szeretne mozaikképet rendelni tőlünk, kérjük hívja a 06309417889-es vevőszolgálati számunkat, ahol készséggel állunk rendelkezésére, hogy megbeszélhessük a nagyszámú kép feltöltésének lehetőségeit.Fotómozaikok készítését is vállaljuk!


A fotómozaik remek ajándék lehet egy családtag vagy barát számára, hiszen tényleg személyre szóló! Ha fotómozaikot szeretne ajándékozni, vagy csak feldobná otthonát egy efféle különlegességgel, mi állunk a rendelkezésére!

A fotómozaik készítése számunkra is hálás feladat, hiszen így mi és részese lehetünk megannyi csodás emlék megalkotásának. A fotómozaik lényege, hogy sok kicsi kép áll össze egyetlen nagy motívummá, legyen az portré, tájkép, vagy akár egy csendélet. Ilyenkor érdemes olyan képeket összeválogatni, melyekhez sok-sok emlék fűződik, és amik majd egy nagy képben állnak össze egy egésszé. A fotómozaik készítéséhez azonban sok kép szükséges, ezért érdemes időt szánni rá. Igen, Önnek is lesz feladata, hiszen ki kell választania azokat a fotókat, melyek szívéhez a legközelebb állnak, és megtalálni azt az egyet, amit szeretne kis fotókból megalkotni.

Ha szeretné igénybe venni a fotómozaik készítési szolgáltatásunkat, vagy kérdése lenne, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

phone
Telefon: +3630-9417889
E-mail: info@interneon.hu
Elérhetőségek
arrow
Youtube
Facebook
Pinterest