Vászonkép saját fotóból a gyerekszoba új dísze!

vászonkép saját fotóból a gyerekszoba egyik dísze is lehet. Készíttessen a gyerekek fotóiból fali díszt a gyerekszobába!A babafotókat minden szülő nagy becsben tartja. A kicsikről készült első képek a családi album értékes fotói, amiket évek múlva is elérzékenyülve nézegetnek, hiszen hogy rohan az idő. Ezekből a fényképekből gyerekszoba dekoráció is készülhet.

A vászonkép nyomtatás saját fotóbólegy különleges formája a lakásdísznek, mert több egy bekeretezett képnél, egyedi dekoráció.A fotó lehet egy, a születés utáni pillanatot megörökítő kép, egy szülinapos emlék vagy csak egy nagy mosolyról készült fénykép. A vászonkép a megrendelt méretben és formában készül el, akár egyedi keretet is kaphat a vásznon a fotó. A honlapon található munkákból tud ihletet meríteni minden érdeklődő.

A vászonkép saját fotóból nagyon kedvező áron megrendelhető. A nálunk készült vászonképek garantáltan kiváló minőségben és határidőre kerülnek a megrendelő kezébe. Díszítse gyermeke egyedi vászonfotóival a gyerekszobát!

Vászonkép a nappaliba

Valósítsa meg nálunk az elképzeléseit! Vászonkép a nappaliba, az egyedi ötletei alapján. Minőségi termékekkel, korrekt árakkal várjuk vevőinket!Sokan szeretnék a  n appalijukat vászonképpel   dekorálni, azonban egyesek a kereskedések kínálatában nem igazán találkoznak azokkal a termékekkel, amik minden szempontból megfelelnének az elképzeléseknek. Problémát jelentenek az adott minták, de nem ritka, hogy a vevők nem találják a falak színével harmonizáló képet.

Amennyiben Ön is szeretne nappalijába vászonképet vásárolni, keressen minket, és valósítsa meg nálunk az elképzeléseit!Itt bármilyen egyedi ötlet megvalósítható, a végeredménynek kizárólag a fantázia szabhat határt. Az érdeklődőknek könnyebb, egyszerűbb opciót kínálunk, hiszen szolgáltatásunk igénybevétele mellett nem kell az üzletek kínálatában kutakodni a megfelelő vászonkép után.

Csak le kell adnia a rendelését, mi pedig rövid időn belül át is adjuk a megálmodott terméket.Garantáljuk, hogy a minőségre, árakra nem lesz panasza. Ha leadná a rendelését, vagy kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Vászonkép nyomtatás, kedvező feltételekkel, karácsonyra is! 

Vászonkép nyomtatás, kedvező áron, karácsonykor is. Lepje meg szeretteit egyedi, igényes ajándékkal, adja le rendelését mihamarabb! Az olyan egyedi tárgyak, mint például a vászonképek, óriási népszerűségnek örvendenek a karácsonyi ajándékok terén is.

Sokan választják évről évre ezeket a termékeket, hiszen általuk bármilyen ötlet, elképzelés megvalósítható, és a legjobb, hogy az idősebb, fiatal korosztály számára is ideálisak. Egyeseknek fontos, hogy a  vászonkép nyomtatást kedvező feltételek mellett vehessék igénybe, így akár még csökkenthetik is a kiadásaikat az ünnepi időszakban. Amennyiben ez Önnek is lényeges tényező, vegye igénybe a szolgáltatásunkat!

A vászonkép nyomtatás terén korrekt, megfizethető árakat igyekszünk kialakítani, így a szolgáltatásunk bárki számára könnyedén elérhető. Kiváló ajánlatokkal, minőségi, egyedi termékekkel várjuk a vevőket, nálunk mindenképp megéri lebonyolítani a karácsonyi ajándékvásárlást.Készüljön velünk az ünnepre, garantáljuk, hogy minden szempontból elégedett lesz! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Óriási kincsestár digitális formában!

Okostelefonon, asztali számítógépen és laptopon százával vagy akár ezrével tároljuk saját fotóinkat.
Óriási kincsestár ez, mégsem használjuk ki az ebben rejlő lehetőségeket.
Időnként belenézünk ebbe az archívumba, újra rácsodálkozunk a személyes emlékekre, majd ismét a feledés homályába merülnek az esküvői, születésnapi, vagy éppen nyaraláson készült fantasztikusnál fantasztikusabb élmények.
A környezet, ami körülvesz minket, amiben mindennapjainkat éljük lehet unalmas, szürke, semmitmondó, de lehet olyan is ami tükrözi kötődésünket családhoz, barátokhoz, közös élményekhez! Színvilágát  mi választhatjuk meg, alkalmazkodva az élettér adta lehetőségekhez.
Óriási méretválaszték biztosítja a rendelkezésre álló falfelület kitöltését és valahányszor rápillantunk a képre jóleső érzés kerít hatalmába minket.
Nem is gondolná az ember milyen fontos lehet ez a mindennapok során!
Mennyi energiát adhat a napi rutin feladatok monotóniája mellett ha rápillantunk egy-egy érzelmileg is  közelálló képre, ha éppen nem is vagyunk együtt, de mégis ott vannak velünk!
Ne hagyjuk veszni ezeket az emlékeket!
Ma már nem luxus egy akár nagyobb méretű vászonkép nyomtatása, nem beszélve arról, hogy akár a megrendelés napján átvehetjük a kész képet, amit csak fel kell akasztani a falra!
Érdemes átnézni újra saját fotóarchívumunkat!

Mit jelent a vakrámára feszített vászonkép?

Sokan nem tudják mit jelent a "vakrámára történő feszítés". Ezért gyakran kérdezik, hogy milyen módon lehetne a kész képet bekeretezni, hogy felkerülhessen a falra? A vászonképek egyik nagy előnye (pl. a poszterekkel szemben), hogy nem kell bekeretezni őket, mivel egy 20 mm vastag és 40 mm széles fa rámára feszítjük fel és akasztóval szállítjuk, így azonnal kitehető a falra. A keret hátsó részén tűzőgéppel rögzítjük a vásznat. Így az megfeszül, a képnek tartása lesz, a ráma nem látható. Talán innen ered a vakráma kifejezés is.
Minden vászonképet ellátunk speciális, “farkasfogas” akasztóval is , ami megkönnyíti a pontos, függőleges beállítást a falon.

A feszítés során elveszik-e valami a képből? Ahhoz, hogy a vászonképeket vakrámára feszíthessük, valóban szükségünk van extra 35 mm-re körben. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a képből információ fog elveszni, ugyanis egy, direkt erre a célra kifejlesztett szoftver segítségével a feszítéshez szükséges extra részt körben rátükrözzük a képre. Vagyis körben, 35 mm szélességben az eredeti kép széleiről tükrözött képet nyomtatunk rá.Miután ezt ráhajtottuk a 20 mm vastag ékráma keretre, a keret hátulján még marad 15 mm, ami a tűzéshez szükséges. Így ha szemből nézzük a képet a falon, akkor a teljes kép látható, semmi nem vész el. Az oldalsó széleken a rátükrözött kép miatt pedig úgy tűnik, mintha a kép ott folytatódna.

Vászonkép kollázs rendelés:

Gyakori, sőt nyugodtan kijelenthetjük egyre gyakoribb, hogy vászonkép kollázs rendeléseket kapunk. Az ok kézenfekvő: ugyanazon a felületen egyszerre sok olyan fotó is megjeleníthető, ami emeli a kép látvány értékét. Érdekes látni, ahogy a szemlélő a több kép között olyanokat is felfedez, amelyekre talán nem is számított, így ajándék esetén fokozható a meglepetés ereje. Kollázsok készítésénél például a nagy felbontás nem is annyira fontos , hiszen a képek többnyire kis méretben lesznek megjelenítve. Általában kiváló minőség érhető el így akár Facebookról levett fotók felhasználásával is.
Esküvők, vállalati bulik, kertipartik, nyaralások mind-mind olyan események, ahol rendszerint rengeteg fotó készül, így bőven van miből válogatni. Vászonkép kollázs (montázs) többféle elrendezésben készülhet. Nálunk is többféle változatból válogathat, de van lehetőség teljesen egyedi kivitelezésre is. Vászonkép kollázs rendelés ugyanolyan egyszerű, mint ha csak egyszerű vászonképet rendelnénk! Válogassa ki archívumából, telefonjáról azokat a képeket, amelyeket szeretne megjeleníttetni. Ha olyan formát, illetve elrendezést választ, ahol egy  kiemelt kép fontos, központi szerepet játszik nevezze el "fökép"-nek, vagy adjon hasonló, megkülönböztető nevet neki. Küldje el megrendelését e-mailben (info@interneon.hu) címre és válassza ki az Ön által legjobbnak ítélt elrendezést. Megrendelése alapján összeállítjuk a kívánt kollázst és erről nézőképet küldünk Önnek jóváhagyásra. Csak az Ön által jóváhagyott kép kerülhet nyomtatásra.