GYIK

Összegyűjtöttük a gyakran ismételt kérdéseket.

Mi az ékráma?

Az ékráma egy 20 mm vastag és 40 mm széles fa keret. Erre kerül a vászonkép felfeszítésre. A keret hátsó részén tűzőgéppel rögzítjük a vásznat, majd a keret négy sarkában feszítő ékekkel megfeszítjük azt. Így a vászon feszessé válik, a képnek tartása lesz. Az ékek segítségével a későbbiek során a kép még utánfeszíthető ha ez szükségessé válik. Az ékráma szemből nem látható, ezért is nevezik sokan “vakrámának”. Minden vászonképet akasztóval is  ellátunk, így az azonnal falra akasztható. Az ezzel a módszerrel készült vászonképek utólag még keretezhetők is. 

Az ékrámára feszítéshez szükséges extra méret miatt nem vész el semmi a képből?

Gyakran fordul elő, hogy az átküldött fotó arányai miatt esetleg vágnunk kell  valamennyit belőle. Ennek ellenére az nem fordulhat elő, hogy így fontos részletet eltávolítsunk. Az ékrámára történő felfeszítéshez szükséges extra 3,5 cm-t  egy speciális szoftverrel, tükrözéssel oldjuk meg. Így a vászonkép mintegy folytatódik az ékráma oldalsó élein. Miután ezt ráhajtottuk a 20 mm vastag ékráma keretre, a keret hátulján még marad 15 mm, ami a tűzéshez szükséges. Így ha szemből nézzük a képet a falon, akkor a teljes kép látható, semmi nem vész el. Az oldalsó széleken a rátükrözött kép miatt pedig úgy tűnik, mintha a kép ott folytatódna.

Mi tévő legyek ha sérülten érkezik meg a kiszállított csomag?

Abban az esetben ha a sérülés szemmel láthatóan kihatással lehet a csomagban lévő vászonképre, ne vegye át a csomagot. Jelezze felénk e-mail-ben a problémát és máris intézkedünk, hogy az új képet minél hamarabb megkaphassa.        

Milyen minőségű képre van szükség a nyomtatáshoz?

A beérkező képet minden esetben ellenőrizzük, hogy az nyomtatásra alkalmas-e. Direkt erre a célra kifejlesztett szoftver segítségével gyengébb minőségű képekből is képesek vagyunk kíváló minőségű nyomatot készíteni. Amennyiben a kép annyira gyenge minőségű, hogy nem lehet belőle nyomtatásra alkalmas színvonalat elérni, akkor értesítjük erről és megkérjük, hogy küldjön helyette másikat. Általánosságban minél nagyobb felbontású és méretű egy kép, annál biztosabb a jó végeredmény. 15MB feletti fájl esetén javasoljuk, hogy egyszerűen kezelhető fájlküldő oldalak igénybevételével küldje el info@interneon.hu email címünkre. Több ilyen lehetőség is van, pl. toldacuccot.hu, wetransfer.com, stb. Ezeken az oldalakon ingyenesen küldhetők nagy méretű képek.

Mennyi idő alatt készül el a vászonkép?

Normális leterheltség esetén 1 munkanap. Vagyis egy adott napon beérkező megrendelést igyekszünk még aznap, de legkésőbb másnap teljesíteni. Különösen forgalmas időszakokban, mint pl. Karácsony előtt ez több napot is igénybe vehet. Ezért ilyenkor javasolt nem az utolsó pillanatra hagyni a megrendelést.

Mi az a maximális méret, amit még ki tudnak nyomtatni?

A maximális szélességű vászonkép, amit nyomtatni tudunk 100 cm. Hossza nincs behatárolva, de 100x120, 100x150 cm-es méreteknél még garantálható a stabilitás, ennél nagyobb méret esetén előzetes megbeszélés szükséges.        

Milyen fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre?

Személyes átvétel esetén (1182 Bpest, Üllői út 691) számla ellenében készpénzben. Van lehetőség  előre utalásra is bankon keresztül proforma számla ellenében (Interneon Kft. 10401024-50526857- 87901009) vagy PayPal fizetési rendszer igénybevételével. Kiszállított csomag esetén utánvéttel, készpénzben a futárnak.

ÁSZF

Általános szerződési feltételek (ÁSZF)

A jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák az Interneon Kft. által üzemeltetett www.interneon.hu oldal használatának és az abban szereplő szolgáltatások igénybevételének feltételeit:

Az oldal üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai:
Cégnév: Interneon Kft.
Székhely címe: 1182 Budapest, Üllői út 691.
Cégjegyzékszám: 01-09-560989
Adószám: 12169193-2-43
Bankszámlaszám: 1010449881-55140044-00000007

Ügyfélszolgálat címe:
Cím: 1182 Budapest, Üllői út 691.
Telefon: +36 30 941 7889
E-mail: info@interneon.hu

Nyitva tartása:
Hétfőtől-Péntekig: 9.00 - 17.00 h
Szombat-Vasárnap: zárva

I. Az általános szerződési feltételek elfogadása
1. Az online megrendelési űrlap kitöltése során a felhasználó, ha az Interneon Kft szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával kell megtennie. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Interneon Kft és a szolgáltatásait igénybe vevő felhasználója között.
2. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe az Interneon Kft szolgáltatásait, így nem küldhet megrendelést sem.

II. Az adásvételi szerződés létrejötte
1. Ha a felhasználó megrendelést küld a www.interneon.hu oldalain, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között.
2. A felhasználó a megrendelés elküldésével kijelenti, hogy az általa szolgáltatott adatok a valóságnak megfelelnek.
3. A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra a magyarországi jogok az irányadóak. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.
4. A szerződés magyar nyelven jön létre, az Interneon Kft azt elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára az ÁSZF az interneon.hu oldalon hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja.
5. Az Interneon Kft. jogosult a megrendelést egyoldalúan, indoklás nélkül felbontani, ha a megrendelésben szereplő kép, ábra, szöveg nyilvánvalóan szerzői vagy személyiségi jogokat sért, illetőleg jóerkölcsbe ütközik.

III. Terméktulajdonságok
A forgalmazott termékek lényeges tulajdonságait a felhasználók megismerhetik az oldalon található bemutató alapján.

IV. Árak
A www.interneon.hu oldalon közzétett árak ÁFÁ-val növelt bruttó árak.

V. Kiszállítás, személyes átvétel
A szállítás futárszolgálat igénybevételével történik. A szállítás díját az ügyfélnek kell állnia, melynek mértéke feltüntetésre került az interneon.hu oldalon. A termékek kiszállítását a szolgáltató a vásárlóval egyeztetett időpontban végzi. A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén (különösen olyan esetekben, amikor a sérülés kihatással lehet a csomag tartalmára) a vásárló nem köteles a csomagot átvenni. Ha kiszállítás helyett személyes átvétel mellett dönt, akkor telephelyünkön személyesen is átveheti rendelését

VI. Fizetési módok
1. Személyesen, készpénzben az áru átvételekor telephelyünkön, illetve utánvéttel, készpénzben a futárnak.
2. Banki átutalás formájában előre utalásos proforma számla ellenében.
3. PayPal fizetési móddal.

VII. Elállási jog, a rendelés lemondásának feltételei
1. A rendelések lemondása e-mailen vagy telefonon keresztül történhet és csak abban az esetben fogadjuk el ha a gyártás még nem kezdődött meg. Amennyiben pl. a nyomtatás már megtörtént, de a kép még nem került felfeszítésre, az elvégzett részteljesítés költségei a megrendelőt terhelik. Ezt követően a rendelés visszamondására csak az eladó nem szerződésszerű teljesítése esetén van mód!
2. Az Interneon Kft által forgalmazott, (a megrendelő által adott eredetikből készült nyomatok) egyedi termékeknek minősülnek, ezért más fogyasztónak nem értékesíthetők. A fogyasztó és a vállalkozások közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II. 26.) Kormányrendelet 29. paragrafusa (1) bekezdés c/ pontja alapján: "A fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát (20. § szerinti jogát), olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak."

VIII. Szavatosság
1. Ha a termék minőségi hibák miatt visszaküldésre kerül, az eladó átvállalja az ebből adódó szállítási költséget.                 

IX. Korlátozott felelősség
1. Az interneten történő kommunikáció és adatforgalom hibamentes működését és állandó elérhetőségét a technika mai állása szerint nem lehet szavatolni, ezért az eladó nem garantálja az online-kínálatának állandó, megszakítás nélküli működését, elérhetőségét.
2. Amennyiben az ügyfél egy egyedi ajánlat keretében saját grafika alapján dolgoztat, köteles szavatolni az általa rendelkezésre bocsátott szellemi termékek jogtisztaságát. Szerzői jog vagy személyiségi jog sérülése esetén a felelősség az ügyfelet terheli.

X. Adatvédelem
1. Az eladónak jogában áll az üzleti kapcsolattal összefüggésben, az ügyfél összes adatát, a szerződés végrehajtása céljából, az Adatvédelmi Törvény előírásainak megfelelően, elektronikusan tárolni és feldolgozni.
2. Az Interneon Kft. a nyilvántartott adatokat kizárólag saját marketing és statisztikai célok érdekében használja fel, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

XI. Jogi hézagok és kiegészítések
1. Amennyiben az Általános Szerződési Feltételek valamely pontja jogilag hatálytalan vagy hiányos lenne, a szerződés további pontjai érvényben maradnak. A hatálytalan vagy hiányos részek helyett az Ptk. ide vonatkozó rendelkezései érvényesek.            

Impresszum

Cégnév: Interneon Kft
Székhely: 1182 Budapest, Üllői út 691.
Posta cím: 1182 Budapest, Üllői út 691.
Telefon:06 30 941 7889
E-mail: info@interneon.hu
Adószám:12169193-2-43
Céget bejegyző bíróság neve: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság
Cégjegyzékszám: 01-09-560989

Tárhely Szolgáltatóra vonatkozó adatok
Cégnév: Maxxoffice Kft
Székhely: Budai László utca 11. Üllő 2225 Magyarország
Posta cím: Budai László utca 11. Üllő 2225Magyarország
E-mail: info@maxxoffice.hu
Telefon: +36 30 625 6072

Nyereményjáték szabályok

I. A JÁTÉK ELNEVEZÉSE ÉS SZERVEZŐJE:

A játék elnevezése: „Instagram Nyereményjáték!” (a továbbiakban: Játék). 

A Játék szervezője:

Cégnév: INTERNEON Kft.

Székhely: 1182 Budapest, Üllői út 691.

Cégjegyzékszám: 01 09 560989

Adószám: 12169193243

továbbiakban: Szervező.

A Játék meghatározása: Szervező nyereményjátékot hirdet melyben vállalja, hogy a www.instagram.com címen elérhető közösségi portálon (a továbbiakban: Instagram, vagy közösségi portál) a játék időtartama alatt „Követés”, “Tag” és “Kedvelés” kapcsolatot alakít ki a Játék résztvevőivel az Interneon (interneon_ vaszonkep) elnevezésű Instagram oldalán keresztül.

A játékban véletlenszerűen kiválasztott Játékosok között kerül kisorsolásra a nyeremény. A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

 

II. A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI:

A Nyereményjátékban részt vehet minden cselekvőképes, magyarországi lakcímmel rendelkező 18. életévét betöltött természetes személy.

A Játékos a Játékban történő részvétellel beleegyezik, hogy a jelen szabályzatban foglaltakat maradéktalanul ismeri és azokat magára nézve kötelezőként elfogadja.

A Játékból ki vannak zárva a Szervező, valamint a Szervező számára szerződés alapján megbízottjai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, valamint azok közeli és egyéb hozzátartozói.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen szabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a Játékot – akár annak időtartama alatt is – egyoldalúan módosítsa, felfüggessze vagy megszüntesse.

A jelen szabályzat módosításáról, illetve a Játék esetleges felfüggesztéséről vagy megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező közzéteszi a közösségi oldalain. A Játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak.

 

III. A JÁTÉKOK IDŐTARTAMA ÉS MENETE:

A Játék 2021. 10. 18 napján 17.00-kor kezdődik, és 2021. 10. 22. 17.00-ig tart.

A Játékban történő részvétel érdekében a Játékos az Interneon (interneon_ vaszonkep) Instagram oldalán közzétett Nyereményjáték posztban lévő feltételek teljesítésével regisztrál.

 

IV. A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL TÁRGYI FELTÉTELEI:

A játékban minden olyan, 2. pontban említett személy Játékosként részt vehet, aki rendelkezik saját Instagram felhasználói fiókkal, amennyiben személye annak alapján azonosítható. A Szervező nem vállal felelősséget a névazonosság, vagy a nyertesek azonosításának bármely egyéb hibájából eredő követelésért.

A Játékban való részvétel további feltétele, hogy a Játékos kifejezetten elfogadja a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatot.

 

V. A JÁTÉKRA VALÓ JELENTKEZÉS MÓDJA:

A játékban való részvételre irányuló, kifejezett ráutaló magatartással történő jelentkezésnek minősül, ha a Játékos a nyeremény megszerzésének céljából „Követés” („Follow”), “Tag” és “Kedvelés” kapcsolatot alakít ki az Interneon Kft (interneon_ vaszonkep) Instagram oldalával.

 

VI. NYEREMÉNY:

A nyeremény a Nyereményjáték posztjában kerül meghatározásra.

 

VII. SORSOLÁSOK IDEJE ÉS A NYERTES ÉRTESÍTÉSE:

Sorsolás időpontja 2021. 10. 22. , 18.00. A nyertes Játékosok a sorsolást követően az Interneon (interneon_ vaszonkep) Instagram profilon keresztül üzenetben felveszik a Szervezővel a kapcsolatot.

Egy Játékos csak egy nyereményre jogosult.

A nyeremények készpénzre át nem válthatóak és másra át nem ruházhatóak.

A Szervező a nyereményekkel kapcsolatos változtatás jogát fenntartja.

A sorsolás elektronikus sorsoló program igénybevételével történik, a sorsolás képernyő felvétellel rögzítésre és szükség esetén megosztásra kerül.  A Nyertesek Instagram Storyban lesznek kihirdetve az Interneon (interneon_ vaszonkep) Instagram profilon keresztül.

 

VIII. NYEREMÉNYEK KÉZBESÍTÉSE

A nyeremény átvételének részleteit minden nyertessel Instagram üzenetben egyeztetjük. A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli ezzel kapcsolatban.

 

IX. A SZERVEZŐ FELELŐSSÉGE

A Szervező felelős a következő feladatok teljesítéséért:

•            Nyertes kiértesítések, nyeremény sorsolásának lebonyolítása

•            Játékosokkal való kapcsolattartás

•            Nyertesek adatainak egyeztetése, a nyereményre jogosultság ellenőrzése

•            Nyeremények eljuttatása a nyerteshez

A Szervező kizárja felelősségét a Játékosok téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából, a cselekvőképességében részlegesen korlátozott vagy cselekvőképtelen személy törvényes képviselő hozzájárulása nélküli, vagy kiskorú személy regisztrációjából, valamint a nyertes részére elektronikus úton elküldött értesítésnek neki fel nem róható elvesztéséből, egyéb okból történő sikertelen kézbesítéséből, illetve annak késedelméből eredő, a Játékos vagy bármely harmadik személy által elszenvedett károk tekintetében.

 

X. ADATKEZELÉS ÉS ADATVÉDELEM

10.1 Tájékoztatás

A játékban való részvétel és az ehhez szükséges adatszolgáltatás önkéntes.

Az Adatkezelő általános adatvédelmi tájékoztatója (https://interneon.hu/adatesjoginy.html) és a jelen szabályzat közötti bármilyen esetleges eltérés esetén a jelen fejezetben foglaltak irányadóak.

 

Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni, továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni.

Amennyiben az adatkezelési feltételek megváltoznak, a Szervező tájékoztatja a Játékosokat a módosításokról.

10.2 Azáltal, hogy a Játékos részt vesz a nyereményjátékban,

 

§ hozzájárulását adja ahhoz, hogy amennyiben nyer a Játékban, akkor a nyeremény kézbesítéséhez nélkülözhetetlen személyes adatait a Szervezőre rendelkezésére bocsátja (név, e-mail cím, postacím, adószám).

A Szervező és a Megbízott a nyeremény kézbesítése céljából az Információs Önrendelkezési Jogról és az Információ Szabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli a kapott információkat.

§ feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatait a Szervező (adatkezelő) jelen Játék lebonyolítása során az nyeremények kézbesítése céljából, a játék időtartama alatt felhasználja, valamint, hogy azokat az általa megadott adatok feldolgozásával megbízott adatfeldolgozó részére továbbítsa ugyanezen célra.

A nyertes Játékosnak alábbi személyes adatokat kell megadni:

• vezeték- és keresztnév,

• e-mail cím,

• postai cím (irányítószám, település, utca, házszám)

A Játékosok személyes adatait a Szervező kizárólag a Játékosokkal történő kommunikációra használja, majd azokat a nyeremények sikeres átadása után törli.

 

XI. KIZÁRÁS

A Játékból kizárásra kerülnek azok a Játékosok, akik a nyereményjáték szellemével ellentétesen vesznek részt a nyereményjátékban, azzal a céllal, hogy a nyerési esélyeiket megtévesztő magatartással megnöveljék, ezzel megfosztják a nyerési esélyektől a tisztességesen játszani kívánó többi résztvevőt. Felhívjuk a játékosok figyelmét, hogy a Szervező fenntartja magának a jogot, hogy ilyen cselekmény észlelése esetén kizárja a Játékost a Játékból.

 

XII.VEGYES RENDELKEZÉSEK

A Szervező fenntartja a jogot jelen részvételi szabályzat módosítására, a játék időtartamának lerövidítésére vagy meghosszabbítására és egyéb változtatásokra.

Ezt a nyereményjátékot az Instagram semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

Budapest, 2021. szeptember 3.