Mi történik a megrendelésétől a kész kép átvételéig?

1. Megrendelése beérkezése után ellenőrizzük a kép minőségét (felbontását) valamint arányait, hogy azok megfelelőek-e a rendelt méretű vászonkép nyomtatásához.
Amennyiben jelentős vágásra lenne szükség, hogy a rendelt képarányt beállíthassuk, vagy az Ön által rendelt méret vagy forma a küldött képből nem megoldható, akkor felvesszük Önnel a kapcsolatot, illetve a vágott, módosított képről nézőképet küldünk jóváhagyásra.
Kollázs (montázs), vagy mozaikkép rendelése esetén minden alkalommal küldünk nézőképet, hogy az általunk megvalósított elképzelését nyomtatás előtt ellenőrizhesse.


2. Amennyiben a módosított kép jóváhagyásra kerül, azonnal kinyomtatjuk, és vakrámára feszítjük.

3. Attól függően, hogy személyesen veszi át a kész képet, vagy kéri annak kiszállítását futárszolgálattal, megfelelő módon becsomagoljuk, hogy sérülésmentesen kaphassa kézhez.
Személyes átvétel esetén e-mailben értesítjük az átvételi lehetőségről. Amennyiben kiszállítási szolgáltatásunkat választja, a vászonképet átadjuk a futárszolgálatnak kiszállításra, ami általában egy munkanap alatt megtörténik. A kézbesítés időpontjáról a futárszolgálat értesíti Önt e-mailben vagy telefonon.

NÉHÁNY NYOMÓS OK, HOGY MIÉRT MINKET VÁLASSZON, HA ÚGY DÖNT, VÁSZONKÉPET SZERETNE CSINÁLTATNI​!

  • Minden beérkezett megrendelést azonnal feldolgozunk!
  • Megfelelő szakértelemmel és gyakorlattal rendelkezünk!
  • Nálunk a legjobbak a VÁSZONKÉP ÁRAK!
  • A képek minőségére 100% garanciát vállalunk!
  • Nálunk lehetséges a fotók retusálása, módosítása! Vászonkép fotóból, egyszerűen 
  • UV biztos festékanyagot használunk kifakulás ellen!
  • Rendelését 1 nap alatt elkészítjük, de ha tényleg nagyon sürgős, mindössze 1-2 óra alatt végzünk a munkával!
  • Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendelés esetén!
  • Egyébként mindössze 1990 Ft!

Árak, fizetési módok és kiszállítás

Személyes átvétel vagy kiküldés futárszolgálattal
Az elkészült képek - előzetes időpontegyeztetés után - személyesen is átvehetők a 1182 Bp. Üllői út 691 sz. alatti telephelyünkön.
Telefon: 06309417889

Amennyiben a képek kiszállítását kéri futárszolgálattal kérjük adjon meg egy pontos kiszállítási címet és egy mobil elérhetőséget a futár számára, hogy szükség esetén felvehesse a kapcsolatot Önnel.

Csomagolás, futárszolgálat 1990 Ft/csomag

25 000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES KISZÁLLÍTÁS Minden, 100 cm-t meghaladó méret esetén a csomag extra mérete miatt a futárszolgálat extra költségeket számít fel. Ilyen méretű képek rendelésekor (pl. 120x80, 150x100 cm stb.) sem hárítjuk át Önre a teljes összeget, csupán bruttó 1990 Ft-ot számítunk fel szállítási díjként.

Fizetési mód

Az elkészült képek úgy kerülnek becsomagolásra, hogy azok biztonságosan és épségben megérkezzenek Önhöz. Mielőtt átvenné a kiszállított csomagot, győződjön meg arról, hogy a csomagolás ép!
Ha olyan sérülést észlel, ami kihatással lehet a kép állapotára, ne vegye át a csomagot!