Gyakran ismételt kérdések vászonkép nyomtatással kapcsolatban

Az ékrámára feszítéshez szükséges extra méret miatt nem vész el semmi a képből?
Gyakran fordul elő, hogy az átküldött fotó arányai miatt esetleg vágnunk kell valamennyit belőle. Ennek ellenére az nem fordulhat elő, hogy így fontos részletet eltávolítsunk. Az ékrámára történő felfeszítéshez szükséges extra 3.5 cm-t egy speciális szoftverrel, tükrözéssel oldjuk meg. Így a vászonkép mintegy folytatódik az ékráma oldalsó élein.


Mi az ékráma?
Az ékráma egy 20 mm vastag és 40 mm széles fa keret. Erre kerül a vászonkép felfeszítésre. A keret hátsó részén tűzőgéppel rögzítjük a vásznat, majd a keret négy sarkában feszítő ékekkel megfeszítjük azt. Így a vászon feszessé válik, a képnek tartása lesz. Az ékek segítségével a későbbiek során a kép még utánfeszíthető ha ez szükségessé válik. Az ékráma szemből nem látható, ezért is nevezik sokan “vakrámának”. Minden vászonképet akasztóval is ellátunk, így az azonnal falra akasztható. Az ezzel a módszerrel készült vászonképek utólag még keretezhetők is.


Mi tévő legyek ha sérülten érkezik meg a kiszállított csomag?
Abban az esetben ha a sérülés szemmel láthatóan kihatással lehet a csomagban lévő vászonképre, ne vegye át a csomagot. Jelezze felénk e-mail-ben a problémát és máris intézkedünk, hogy az új képet minél hamarabb megkaphassa.


Mi lyen minőségű képre van szükség a nyomtatáshoz?
A beérkező képet minden esetben ellenőrizzük, hogy az nyomtatásra alkalmas-e. Direkt erre a célra kifejlesztett szoftver segítségével gyengébb minőségű képekből is képesek vagyunk kíváló minőségű nyomatot készíteni. Amennyiben a kép annyira gyenge minőségű, hogy nem lehet belőle nyomtatásra alkalmas színvonalat elérni, akkor értesítjük erről és megkérjük, hogy küldjön helyette másikat. Általánosságban minél nagyobb felbontású és méretű egy kép, annál biztosabb a jó végeredmény. 15MB feletti fájl esetén javasoljuk, hogy egyszerűen kezelhető fájlküldő oldalak igénybevételével küldje el info@interneon.hu email címünkre. Több ilyen lehetőség is van, pl. toldacuccot.hu,   wetransfer.com,   mammutmail.com, stb. Ezeken az oldalakon ingyenesen küldhetők nagyméretű képek.


Mennyi idő alatt készül el a vászonkép?
Normális leterheltség esetén 1 munkanap. Vagyis egy adott napon beérkező megrendelést igyekszünk még aznap, de legkésőbb másnap teljesíteni. Különösen forgalmas időszakokban, mint pl. Karácsony előtt ez több napot is igénybe vehet. Ezért ilyenkor javasolt nem az utolsó pillanatra hagyni a megrendelést.


Mi az a maximális méret, amit még ki tudnak nyomtatni?
A maximális szélességű vászonkép, amit nyomtatni tudunk 100 cm. Hossza nincs behatárolva, de 100*120, 100*150 cm-es méreteknél még garantálható a stabilitás, ennél nagyobb méret esetén előzetes megbeszélés szükséges.


Milyen fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre?
Személyes átvétel esetén (1182 Bpest, Üllői út 691) számla ellenében készpénzben. Van lehetőség előre utalásra is bankon keresztül proforma számla ellenében (Interneon Kft. 10401024-50526857- 87901009) vagy PayPal fizetési rendszer igénybevételével. Kiszállított csomag esetén utánvéttel, készpénzben a futárnak.

phone
Telefon: +3630-9417889
E-mail: info@interneon.hu
Elérhetőségek
arrow
Google+
Youtube
Facebook