FOTÓMOZAIK POSZTER VAGY VÁSZONKÉP KÉSZÍTÉS

 

A mozaikkép gyakorlatilag sok száz, lekicsinyített foto felhasználásával előállított nagyméretű képet jelent. Egy erre a célra kifejlesztett szoftver segítségével a sok-sok lekicsinyített kép segítségével lehet megalkotni a fő motívumot – például egy portrét, ami az együtt eltöltött időszak közös élményeiből rajzolódik ki a szemünk láttára, miközben minden apró alkotóelem külön-külön is felismerhető.

15.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES kiszállítás az egész ország területén!

Most minden 15000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenesen házhoz szállítjuk Önnek a megrendelt vászonképet vagy képeket!

Ez az ajánlat maximum 120 cm-t meg nem haladó méretű képekre érvényes.

Minden, ezt meghaladó méret esetén a csomag mérete miatt a futárszolgálat extra költségeket számít fel. Ilyen méretű képek rendelésekor (pl. 150x100 cm) sem hárítjuk át Önre a teljes összeget, csupán brutto 990 Ft-ot számítunk fel szállítási díjként.

A kész vászonképeket azonban személyesen is átveheti telephelyünkön: 1182 Budapest, Üllői út 691.

Ajándék vászonnyomat

Minden ékrámára feszített vászonkép rendeléshez e-mail címenként 1 db 30x30 cm-es vagy 25x30 cm-es vászonnyomatot adunk ajándékba INGYEN!

Amint ékrámára feszített vászonkép megrendelése beérkezik hozzánk, erről visszaigazolást kap. Az ajándék képet erre a visszaigazolásra válaszolva tudja elküldeni nekünk. Egyszerűen csatolja a képet a válasz e-mailhez és jelezze, milyen méretben kéri (30*30 vagy 25*35 cm) a kép arányait figyelembe véve.

Az ajándék vászonnyomat is úgy kerül kinyomtatásra (körben extra 3 cm-es tükrözött rátöltéssel), hogy azt később a megfelelő méretű ékrámára fel lehessen feszíteni. Ezt megteheti Ön is, de ha nem akar vele bajlódni, jelezze felénk és 2500 Ft-ért mi felfeszítjük Önnek.

Minden megrendeléshez 1 db ajándék vászonnyomatot adunk
e-mail címenként.

Vászonra nyomtatott mozaikkép

Fotomozaik készítése
és nyomtatása festővászonra


Hálás téma lehet egy közös nyaralás emlékeiből összeállított mozaikkép, de egyedi portrét csináltathat akár a házi kedvencről is.

Önnek csupán annyi a dolga, hogy számítógépéről átküldi a felhasználni kívánt fotókat és kiválasztja közülük azt az egyet, amit legszívesebben látna megjeleníteni nagy méretben az apró mozaikok révén.
Mi összerakjuk Önnek a mozaikképet és átküldjük e-mailben, hogy megtekinthesse nyomtatás előtt.Amennyiben úgy dönt, hogy szeretne mozaikképet rendelni tőlünk, kérjük hívja a 06309417889-es vevőszolgálati számunkat, ahol készséggel állunk rendelkezésére, hogy megbeszélhessük a nagyszámú kép feltöltésének lehetőségeit.Fotómozaikok készítését is vállaljuk!


A fotómozaik remek ajándék lehet egy családtag vagy barát számára, hiszen tényleg személyre szóló! Ha fotómozaikot szeretne ajándékozni, vagy csak feldobná otthonát egy efféle különlegességgel, mi állunk a rendelkezésére!

A fotómozaik készítése számunkra is hálás feladat, hiszen így mi és részese lehetünk megannyi csodás emlék megalkotásának. A fotómozaik lényege, hogy sok kicsi kép áll össze egyetlen nagy motívummá, legyen az portré, tájkép, vagy akár egy csendélet. Ilyenkor érdemes olyan képeket összeválogatni, melyekhez sok-sok emlék fűződik, és amik majd egy nagy képben állnak össze egy egésszé. A fotómozaik készítéséhez azonban sok kép szükséges, ezért érdemes időt szánni rá. Igen, Önnek is lesz feladata, hiszen ki kell választania azokat a fotókat, melyek szívéhez a legközelebb állnak, és megtalálni azt az egyet, amit szeretne kis fotókból megalkotni.

Ha szeretné igénybe venni a fotómozaik készítési szolgáltatásunkat, vagy kérdése lenne, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

phone
Telefon: +3630-9417889
E-mail: info@interneon.hu
Elérhetőségek
arrow
Youtube
Facebook
Pinterest