Vászonkép nyomtatás, olcsó, akciós vászonkép készítés azonnal!

vászonképek nappaliba

Megrend​​​​elés regisztráció ​​nélkül!

MEGRENDELÉSI ŰRLAP
VÁSZONKÉP NYOMTATÁS  SAJÁT FOTÓBÓL

Vászonkép rendelés elküldhető a megrendelési űrlap kitöltésével, telefonon, vagy e-mailben: info@interneon.hu

A beérkezett megrendelésről automatikus visszaigazolást kap. ​Ellenőrizzük a kép minőségét, és amennyiben azt nem találjuk megfelelőnek, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A délelőtti órákban érkező anyagot még aznap délután átveheti személyesen, vagy futárral kézbesítjük a következő munkanapon.

  • Minden beérkezett megrendelést azonnal feldolgozunk
  • Megfelelő szakértelemmel és gyakorlattal rendelkezünk
  • A képek minőségéra 100% minőségi garanciát vállalunk
  • Nálunk a legjobbak a VÁSZONKÉP ÁRAK!
  • Nálunk lehetséges a fotók retusálása, módosítása
Akciós vászonkép AZONNAL
 ​06 30 647 1516 06 30 941 7889   TOVÁBBI FONTOS INFORMÁCIÓK

Válasszuk ki a kedvenc fotónkat, és készítsünk belőle vászonképet, hogy otthonunkban még otthonosabb légkör uralkodjon!
Vászonképek egyedivé és stílusossá varázsolják otthonunkat vagy irodánkat. A kiváló minőségű nyomtatás és a strapabíró vászon garantálja, hogy a kép hosszú éveken át gyönyörű marad. Válasszon kedvenc fotóiból, és rendeljen tőlünk egyedi vászonképet, amit mi professzionális szinten nyomtatunk ki. Választhat képgalériánkból, vagy saját képet is feltölthet. Nálunk nem csak a minőségre, hanem az árra is garanciát vállalunk, így vásárlóink mindig elégedettek. Tekintse meg ár-méret listánkat és rendeljen most, hogy otthona még szebb legyen!

KOLLÁZS VÁSZONRA

A vászon faliképek népszerűek a lakberendezési trendek között, és a kollázs stílusú vászonképek különösen érdekes megjelenést adnak az otthonnak.

A kollázsok általában több képet vagy elemet kombinálnak egyetlen vászonképen, hogy egyedi és összetett műalkotást hozzanak létre. Ezek a vászonképek kiválóan alkalmasak a családi fotók, az utazásokról készült képek, vagy akár a művészi alkotások kombinálására is.

A kollázs vászonképek nagyszerű módja annak, hogy az otthonunkban megmutassuk az egyedi stílusunkat és személyiségünket.Ha egyedi és személyre szabott díszt keresel otthonod falára, a kollázs  remek választás lehet.

TÖBB KÉPBŐL ÖSSZEÁLLÍTOTT EGYEDI KOLLÁZS (MONTÁZS) VÁSZONFOTÓ

kollázs készítés FOTÓKOLLÁZS RENDELÉS
(MÉRETEK, ÁRAK)

FOTÓMOZAIK POSZTER, VAGY VÁSZONKÉP

Üdvözöljük a mozaikképek világában! Cégünk kizárólag minőségi anyagokból készíti el a vászonra nyomtatott mozaikképeket, hogy azok hosszú időn át megőrizzék szépségüket és minőségüket. A mozaikképek személyre szabhatóak, így mindenki az elképzelésének megfelelő végeredményre számíthat.
Az elkészült mozaikkép először digitálisan kerül megtervezésre, így lehetőség van a színek, a méretek és a kiválasztott kép módosítására. Csapatunk minden esetben szakértői tanácsokkal segíti ügyfeleinket a megfelelő főkép kiválasztásban. Az elkészült mozaikkép a megrendelő által megadott méretben és anyagon kerül kinyomtatásra, így az ügyfél maximális elégedettsége biztosított.  Egy egyedi mozaik vászonkép igazi műalkotásként díszeleghet a falon. Rendelje meg a saját, személyre szabott mozaikképét még ma!

HÁROMRÉSZES
VÁSZONKÉP FOTÓBÓL

háromrészes képek

VÁSZONKÉP IRODÁBA, ÉTTEREMBE, HOTELBA, PANZIÓBA, VÁRÓTERMEKBE, ÜGYFÉLVÁRÓKBA.
Minden olyan helységbe, amelynek hangulatát a környezethez alkalmazkodóan emelni szeretnénk.
Képgalériánkban több száz képből válogathat!

KÉPGALÉRIA irodai  dekoráció faliképek étterembe

Egyedi vászonkép rendelés: tökéletes dekoráció nem csak otthonra!

VÁLOGATOTT KÉPGALÉRI​A

Válassza az egyszerűbb megoldást a különleges dekorációval kapcsolatban!

Több száz válogatott, minőségi vászonkép nappaliba, irodába, hálószobába, gyerekszobába!

KÉPGALÉRIA

Személyes átvétel telephelyünkön, vagy kiszállítás az egész országban.

Most minden 25 000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenesen házhoz szállítjuk Önnek a megrendelt vászonképet vagy képeket!

Ez az ajánlat maximum 100 cm-t meg nem haladó méretű képekre érvényes.

Minden, ezt meghaladó méret esetén a csomag mérete miatt a futárszolgálat extra költségeket számít fel. Ilyen méretű képek rendelésekor (pl. 120x80cm, 150x100 cm, stb) sem hárítjuk át Önre a teljes összeget, csupán bruttó 1990 Ft-ot számítunk fel szállítási díjként.

A kész képet azonban személyesen is átveheti telephelyünkön: 1182 Budapest, Üllői út 691.

Vászonkép nyomtatás: jobb, mint a fotópapír

Szeretné, ha fotói a valóságban is jól mutatnának? A legjobb, ha a vászonkép nyomtatást választja, amellyel valóban életet kapnak a fényképek!Vannak olyan fotók, amelyekről a készítőjük úgy gondolja, hogy többre érdemesek, minthogy digitális formában maradjanak fent az utókor számára. Ilyenkor egyeseknek automatikusan a fotópapírok jutnak eszükbe, szívesen választanák a nyomtatást, azonban mielőtt ez megtörténne, érdemes ezt jobban átgondolni.
A kinyomtatott fotópapírok gyakran nem tudják úgy visszaadni azokat a színeket, amelyektől a fotók annyira lenyűgözők lesznek. Ráadásul ott a veszély, hogy az évek előrehaladtával veszítenek kifogástalan állapotukból, kifakulnak, bizonyos esetekben igen hamar tönkremennek a fényképek, még keretben is.

Vászonkép nyomtatás, ami méltó az igazán jó fotókhoz

A vászonkép nyomtatás nem véletlenül örvend óriási népszerűségnek, ugyanis ebben a formában sokkal jobban előtérbe kerülnek a színek is. A látványos vászonképeken tudnak igazán érvényesülni az elkészült fotók, így mások számára is világossá válhat, hogy az alkotó miért olyan büszke.Ha a vászonkép saját fotóból készül, az ad egy különleges érzetet is az ember számára. Ez a lehetőség pluszt ad hozzá az alapvetően igényes alkotásokhoz, a vászonkép és a kifogástalan fotó együtt tudnak igazán kiteljesedni.

Vászonkép nyomtatás, ami méltó az igazán jó fotókhoz

Az egyedi vászonkép esetében nem kell attól tartani, hogy idő előtt kifakulna. Évekkel később is ugyanolyan szép és igényes lesz a kép, amilyen az elkészülésének pillanatában volt. A korszerű technológiának és a minőségi alapanyagoknak köszönhetően a vászonképek valóban hibátlanul megőrzik az utókor számára a jól sikerült alkotásokat.Rajtunk keresztül biztosan megtapasztalhatja a vászonképek előnyeit. A minőség bárki számára könnyedén elérhető, mert igyekszünk odafigyelni a megfizethető, korrekt árakra.Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásunkról. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Lépjen 
kapcsolatba velünk!

Interneon Kft.
1182 Budapest, Üllői út 691.
GPS: N47.4323, E19.2084

+36309417889

info@interneon.hu