VÁSZONKÉP WEBÁRUHÁZ TÖBB SZÁZ VÁLOGATOTT KÉPPEL!

15.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES kiszállítás az egész ország területén!

Most minden 15000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenesen házhoz szállítjuk Önnek a megrendelt vászonképet vagy képeket!

Ez az ajánlat maximum 100 cm-t meg nem haladó méretű képekre érvényes.

Minden, ezt meghaladó méret esetén a csomag extra mérete miatt a futárszolgálat extra költségeket számít fel. Ilyen méretű képek rendelésekor (pl. 120x80, 150x100 cm stb.) sem hárítjuk át Önre a teljes összeget, csupán brutto 1500 Ft-ot számítunk fel szállítási díjként.

A kész vászonképeket azonban személyesen is átveheti telephelyünkön: 1182 Budapest, Üllői út 691.

FANTASZTIKUS AKCIÓS ÁRAK!

+ Ajándék vászonnyomat

Minden ékrámára feszített vászonkép rendeléshez e-mail címenként 1 db 30x30 cm-es vagy 25x30 cm-es vászonnyomatot adunk ajándékba INGYEN!

Amint ékrámára feszített vászonkép megrendelése beérkezik hozzánk, erről visszaigazolást kap. Az ajándék képet erre a visszaigazolásra válaszolva tudja elküldeni nekünk. Egyszerűen csatolja a képet a válasz e-mailhez és jelezze, milyen méretben kéri (30*30 vagy 25*35 cm) a kép arányait figyelembe véve.

Az ajándék vászonnyomat is úgy kerül kinyomtatásra (körben extra 3 cm-es tükrözött rátöltéssel), hogy azt később a megfelelő méretű ékrámára fel lehessen feszíteni. Ezt megteheti Ön is, de ha nem akar vele bajlódni, jelezze felénk és 2500 Ft-ért mi felfeszítjük Önnek.

Minden megrendeléshez 1 db ajándék vászonnyomatot adunk
e-mail címenként.

Vászonkép nyomtatás saját fotójából, kifogástalan minőségben

AZONNAL!

Óriási méretválaszték! Vászonkép olcsón, egyedi méretekben is rendelhető!

SZÁMÍT A MÉRET!

Most Ön is megengedheti magának a nagyméretű vászonképet!


NAGYMÉRETŰ VÁSZONKÉPEK AKCIÓS ÁRON MOST:

120 x 80 cm: csak 21 990 Ft,
150 x 100 cm: csak 34 600 Ft!

 

 

VÁSZONKÉP MÉRETEK ÉS AKCIÓS ÁRAK:

Méret:         Akciós ár:  

Kattintson űrlapunkra és rendelje meg vászonképét pillanatok alatt,
REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL!


MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

  • Minden beérkezett megrendelést azonnal feldolgozunk!

    Megfelelő szakértelemmel és gyakorlattal rendelkezünk!

  • Nálunk a legjobbak az ÁRAK!

  • A képek minőségére 100% garanciát vállalunk!

  • Nálunk lehetséges a fotók retusálása, módosítása!

  • UV biztos festékanyagot használunk kifakulás ellen!

  • Nyomtatás 1 nap alatt, de ha tényleg nagyon sürgős 1-2 óra!

  • Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti rendelés esetén!

  • Egyébként mindössze 990 Ft!

VÁSZONKÉP KOLLÁZS
Az Ön fotóiból,
többféle méretben és elrendezésben!


HÁROMRÉSZES VÁSZONKÉP VARIÁCIÓK

   

Különleges, egyedi hatás érhető el azzal ha egy fotót több egyenlő vagy egyenlőtlen részre osztunk fel és így nyomtatjuk ki. Az összhatás dekoratív értéke különösen nappalikban tud érvényesülni, de jelentősen befolyásolja bármelyik helység arculatát. Nem egyszerű feladat olyan képet találni, amely témájában is megfelelő, és a több részre vágás is úgy megoldható, hogy fontos részek ne vesszenek el, ne sérüljenek.
Nézze meg HÁROMRÉSZES KÉPGALÉRIÁNKAT ahol, többféle témában talál ilyen képeket, különböző felosztásban.

EREDETI AJÁNDÉKÖTLETEK
Házavató, lakásavató, születésnap és egyéb ünnepi események alkalmából.
Nézze meg KÍNÁLATUNKAT és válasszon az alkalomhoz illő, szöveges vászonképet

   Vászonkép akció!
Egyedi vászonkép olcsón!
Olcsó vászonképek nappaliba!

Rendelés regisztráció nélkül!

 


Mit jelent az ékrámára feszített vászonkép? LEÍRÁS ITT.

 

Milyen minőségű fotót küldjek? LEÍRÁS ITT.

 

Mi történik miután elküldtem a megrendelést? LEÍRÁS ITT.

 

Fizetési módok és kiszállítás futárral: LEÍRÁS ITT.Fotóretus

Régi, sérült papírképeit digitalizáljuk, retusáljuk.


Mit szeretne?
 
 

Igényes dekorációhoz válassza a vászonkép nyomtatást!

Ideális megoldás a vászonkép nyomtatás! Miért? Azért, mert a falra kerülő képet saját fotóarchívumunkból saját magunk választhatjuk ki és akár még aznap feltehetjük a kész vászonképet a falra sürgősségi felár nélkül!

Mi határozzuk meg a témát, a színvilágot, amely leginkább illik a lakás hangulatához. Mindennapjaink során abban a környezetben élhetünk, amit magunk alakítottunk ki, úgy, hogy az leginkább tükrözi egyéniségünket, kötődéseinket a családhoz, barátokhoz, legszebb emlékeinkhez.

Mindezért nem kell vagyonokat kifizetnünk. Vászonképek ma már mindenki számára megfizethető árakon elérhetők.

Tekintse meg árlistánkat, győződjön meg róla személyesen, hogy akciós áraink valóban lehetővé teszik otthona egyedi dekorálását.

 

Olcsó vászonkép:

Nálunk nem kell kompromisszumot kötni a kedvező árért a minőség kárára, ugyanis a legfőbb célunk, hogy széles körben elérhetővé tegyük a tartós vászonképeket, kedvező áron. Vászonképek bármilyen ünnepi alkalomra tökéletesek, de, ha éppen valamilyen egyedi dekorációra vágyna, abban az esetben is bátran igénybe veheti szolgáltatásunkat. Bármilyen ötletet, elképzelést meg tudunk valósítani, a végeredménynek csakis a fantáziája szabhat határt!

 
Vászonképek: tökéletes dekoráció nem csak otthonra

vászonképek

A vászonképek számtalan formában, klasszikus festmények és családi fotók leképezéseként találhatóak meg egyre több otthonban. Azonban nem csak a lakások, de az irodák, szalonok és vendéglátóipari egységek, azaz bárok és éttermek dekorációjaként is kiválóak, hiszen a cég arculata, illetve tulajdonképpen bármi megjelenhet rajtuk, amit csak a megrendelő szeretne.

Amennyiben szeretné vászonképekkel dekorálni az irodáját, illetve tulajdonképpen bármit, forduljon hozzánk bizalommal! Érdemes bennünket választania a vászonképek megrendelése céljából, hiszen termékeink minősége kiváló, amire bizonyíték számos elégedett ügyfelünk, áraink pedig még a konkurenciával összemérve is kifejezetten kedvezőek. Ha vászonképet szeretne rendelni, nem kell mást tennie, mint megadni a paramétereket, kiválasztani, vagy feltölteni a kívánt képet, majd pár napon belül már fel is helyezheti azt a falra!

Ha kérdése lenne árainkkal, vászonképeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, keressen fel bennünket megadott elérhetőségeink egyikén!Vászonkép rendelés: válassza az egyszerűbb megoldást a különleges dekorációval kapcsolatban!

vászonképek

Sokan szeretnék lakásukat különleges dekorációkkal látványosabbá tenni, azonban egyesek ezzel kapcsolatban komoly akadályokba ütköznek. A boltokban nem igazán vannak olyan termékek, amikkel meg lehetne valósítani az egyedülálló összképet. Jó páran hosszú heteket is rászánnak az ideális dekorációk felkutatására, de az esetek jelentős részében nem járnak sikerrel. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, ajánljuk figyelmébe a vászonkép rendelést!

A vászonkép rendelés a legegyszerűbb megoldást kínálja ahhoz, hogy különleges dekorációkkal díszíthesse otthonát. A végeredménynek kizárólag a fantázia szabhat határt, hiszen bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani. Szolgáltatásunknak köszönhetően elkerülheti a fárasztó, időigényes kutatást, kapkodást.

A vászonkép rendeléssel bárki könnyedén megvalósíthatja álmai dekorációját otthonában. Tapasztalja meg Ön is a szolgáltatás előnyeit, és rendelje meg az elképzeléseknek megfelelő dekorációt! A kedvező árakról sem feledkezünk meg, ezért minket anyagi szempontból is érdemes választani. A vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken!phone
Telefon: +3630-9417889
E-mail: info@interneon.hu
Elérhetőségek
arrow
Youtube
Facebook
Pinterest